ZorgSaamZorgen

Zorgen moet je doen, niet maken

 

Eenzaamheid thuis

ZorgSaamZorgen is een initiatief om eenzame mensen uit hun isolement te halen met ondersteuning van vrijwilligers. ZorgSaamZorgen heeft zich ten doel gesteld zoveel mogelijk iets tegen deze eenzaamheid te doen maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen, wij hebben u daarbij nodig. Een vrijwilliger die met hart deze eenzame mensen wilt bezoeken.

De organisatie werkt met vrijwilligers die adressen bezoeken van eenzame mensen. Het is aan de vrijwilliger zelf of zij/hij alleen een bezoek brengt of ook eens erop uit gaat met de cliënt. Iedere vrijwilliger is vrij om het contact zelf in te vullen al naar gelang de wens van de cliënt en uw eigen kunnen.  Dat maakt het werk spontaner en geeft meer vrijheid om samen het contact in te vullen. Natuurlijk moet er ook een klik zijn met elkaar. ZorgSaamZorgen match de aanvrager met de vrijwilliger. De vrijwilliger kan terecht bij de organisatie met problemen, vragen enz.  Je staat er dus niet alleen voor. Vakantie, ziekte worden dan zo goed mogelijk opgevangen. ZorgSaamZorgen is een non profit organisatie, dat betekend dus dat er voor ons werk geen cent gevraagd wordt.

Onze deelnemende vrijwilligers zijn allemaal bezet met een cliënt. We zoeken daarom nieuwe vrijwilligers die ons team komen ondersteunen. Heeft u tijd om iemand een bezoekje te brengen, samen boodschapje doen of te activeren door bijvoorbeeld samen te puzzelen.  Wilt u ons bellen voor informatie en/of aanmelding, coördinatie Wilma Vissers 078-6106358. Ook kunt u de boodschap inspreken en wordt u teruggebeld. Mailen kan naar infozorgsaamzorgen@gmail.com

Samen gaan we in gesprek om te bekijken welke cliënt het beste match met U.
We zien naar u uit. 

                     

 

  • samen-tegen-eenzaamheid-foto-5
    samen-tegen-eenzaamheid-foto-5
  • samen-tegen-eenzaamheid-foto-1
    samen-tegen-eenzaamheid-foto-1
  • samen-tegen-eenzaamheid-foto-2
    samen-tegen-eenzaamheid-foto-2